En foxkväll i stan

Sedan 2016 har Feet for passion arrangerat den populära socialdanskvällen En foxkväll i stan. Grundtanken var att öka dansutbudet och skapa modemedvetna danskvällar i Sverige med inspelad och dansbandsfri musik. Gäster från hela norden har besökt eventet. Eventet går under olika sorters koncept med allt från ”allinclusive-kvällar”, där mat ingår, till enklare tillställningar.

 

Nästa danskväll är…

 

 

En foxkväll i stan – 6h Nonstop Ljungsbro Folkets Park

 

Lördag den 14:e september 2024.

 

BILJETTSLÄPP ÖPPNAR 1/7 2024.

 

Nu arrangerar Feet for passion® ännu en uppskattad foxkväll för dig! Dyk in i en kväll maxad med Modern Fox, där du kan dansa oavbrutet i sex timmar i en lokal med perfekt dansgolv och atmosfärisk stämningsbelysning. Njut av högklassigt ljud, tillgängligt fika och en kostnadsfri bemannad garderob. Betalning via Swish. Välkomna till en minnesvärd danskväll!

Musiken är vår passion och speglar kvällens djupa essens. Vi har noggrant valt ut musik som både inspirerar till de steg och figurer vi lär ut i våra danskurser och som skapar rätt stämning. Vi bjuder på en mix av trendig musik och tidlösa favoriter, utan dansbandsmusik, för en upplevelse som väcker känslor och lust att dansa. Förgyll din kväll med oss och musik som rör sig lika graciöst som du.

Program:
Kl 17:30 Dörrarna öppnas för gästerna med fikaservering.
Kl 18:00-00:00 Foxkväll socialdans 6h nonstop.

Biljettköp:
Pris 240kr. Betalning sker endast som förköp genom att swisha till nr SOM ANGES VID BILJETTSLÄPP HÄR 1/7 eller på plats via Swish. Ange för- och efternamn i swishen för de personer biljetten avser. Förköp er biljett för att vara säker på att få en plats. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning görs. Avprickning på förköp görs på plats via deltagarlista eller uppvisande av Swish-betalning. Köp av biljett innebär accepterande av våra allmänna villkor på https://www.feetforpassion.com/kopvillkor/.

Plats:
Skarpåsenvägen 13, Ljungsbro (Ljungsbro Folkets park).

Parkering:
Finns gratis i anslutning till parken.

Boende för långväga gäster:
Ljungsbro Vandrarhem ligger precis bredvid parken. Husbil går bra att ställa på parkeringen.

Arrangör:
Feet for passion ® – Danskvällar och danskurser inom modern fox. Kontakta för bokning. Verksamma i hela Sverige.
Feet for passion ® är ett registrerat varumärke. De som står bakom heter Alexander Pettersson och Linda Sjökvist och bor utanför Linköping. Företaget innehar STIM & SAMI musiklicens, F-skattebevis och är moms- och arbetsgivarregistrerat. Utbildade inom hjärt- och lungräddning och första hjälpen.

Fotografering och videoupptagning under eventet, för offentlig publikation, kan förekomma. Genom att komma på eventet godkänner du medverkan.

Rök och pyroteknik kan förekomma på våra event.
Alla våra evenemang är drog- och alkoholfria.

Boka upp dig även 14/12 för En foxkväll i stan.

 

Mer info kommer här senare…