En foxkväll i stan

Sedan 2016 har Feet for passion arrangerat den populära socialdanskvällen En foxkväll i stan. Grundtanken var att öka dansutbudet och skapa modemedvetna danskvällar i Sverige med inspelad och dansbandsfri musik. Gäster från hela norden har besökt eventet. Eventet går under olika sorters koncept med allt från ”allinclusive-kvällar”, där mat ingår, till enklare tillställningar.

 

Nästa danskväll är…

 

 

En foxkväll i stan – 6h NONSTOP Ljungsbro Folkets Park

Lördag den 10:e december 2022

 

Den stora foxkvällen är här igen och Du är bjuden till det efterlängtade danseventet En foxkväll i stan! Alla är välkomna oavsett tidigare danskunskap. Varmt välkomna!

BILJETTSLÄPP UTE NU. BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER. SE FÖRKÖP LÄNGRE NER.

Äntligen drar Feet for passion® ihop till en riktigt lång foxkväll 6 timmar nonstop i Ljungsbro Folkets Park. Välkomstdrink vid dörren som ingår och matig fika till försäljning serveras under kvällen.

Musiken är viktigt för oss. Den ska vara genomtänkt och locka till en härlig dans. Allt från dynamiska till lugna låtar för att kunna utöva den dans och figurer vi lär ut på våra danskurser i modern fox. Dansband spelas i regel inte. Här satsas istället på en spännande blandning av modemedveten musik men även inslag av äldre godingar – för att vi älskar musik som väcker danskänslorna! Liveband i all ära men denna kväll ”gästas” vi av ca 100 olika artister med sina bästa framföranden. Och självklart kan du dansa något annat än fox.

Vi fortsätter med konceptet ”Guest-hour” där ni som gäster bestämmer musiken genom att på förhand ladda Spotifylistan Guest-hour med era bästa danslåtar. Listan spelas sedan en timma under danskvällen. Ni hittar listan längre ner på sidan eller via: Länk till spellistan.

Program:
Kl 18:30 Dörrarna öppnas för gästerna.
Kl 19:00-01:00 Foxkväll socialdans 6h nonstop.
Kl 21:00 Fikaserveringen öppnar.

Biljettköp:
Pris 200kr. Betalning sker endast som förköp eller på plats via SWISH-nummer 123 154 44 10. Ange för- och efternamn i swishen för de personer biljetten avser. Förköp er biljett för att vara säker på att få en plats, begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning görs. Förköp av biljett innebär accepterande av våra allmänna villkor.

Plats: Folkets Park, Skarpåsenvägen 13, Ljungsbro.

Alla våra evenemang är drog- och alkoholfria.

Arrangör:
Feet for passion ® – Danskvällar och danskurser inom modern fox. Kontakta för bokning. Verksamma i hela Sverige.

Feet for passion ® är ett registrerat varumärke. De som står bakom heter Alexander Pettersson och Linda Sjökvist och bor utanför Linköping. Företaget innehar STIM & SAMI musiklicens, F-skattebevis och är moms- och arbetsgivarregistrerat. Utbildade inom hjärt- och lungräddning och första hjälpen.

Fotografering och videoupptagning under eventet, för offentlig publikation, kan förekomma. Genom att komma på eventet godkänner du medverkan.