En foxkväll i stan

Sedan 2016 har Feet for passion arrangerat den populära socialdanskvällen En foxkväll i stan. Grundtanken var att öka dansutbudet och skapa modemedvetna danskvällar i Sverige med inspelad och dansbandsfri musik. Gäster från hela norden har besökt eventet. Eventet går under olika sorters koncept med allt från ”allinclusive-kvällar”, där mat ingår, till enklare tillställningar.

 

Nästa danskväll är…

 

 

En foxkväll i stan – 6h NONSTOP Ljungsbro Folkets Park

Lördag den 27:e maj 2023

 

Efter stor succé arrangerar Feet for passion® ännu en foxkväll!
 
Foxa i 6 timmar nonstop i mysig lokal med bra golv och stämningsfull belysning.
 
Ny kraftfull ljudanläggning. Välkomstdrink vid entrén som ingår och fika till försäljning serveras under kvällen. Gratis bemannad garderob. Varmt välkomna! 
 
Musiken är viktigt för oss. Den ska vara genomtänkt och locka till en härlig dans. Allt från dynamiska till lugna låtar för att kunna utöva den dans och figurer vi lär ut på våra danskurser i modern fox. Dansband spelas i regel inte. Här satsas istället på en spännande blandning av modemedveten musik men även inslag av äldre godingar – för att vi älskar musik som väcker danskänslorna! Liveband i all ära men denna kväll ”gästas” vi av ca 100 olika artister med sina bästa framföranden. 
 
Vi fortsätter med konceptet ”Guest hour” där ni som gäster bestämmer musiken första timman genom att på förhand ladda Spotifylistan Guest hour med era bästa danslåtar. Listan spelas som alltid den första timman under danskvällen. Ni hittar länk till spellistan här: https://open.spotify.com/playlist/3CnEiVrvlEpwugdZC7sfIB?si=81ac310fc56741f0
Program:
Kl 18:30 Dörrarna öppnas för gästerna med mingel och fikaservering (endast swish-betalning)
Kl 19:00-01:00 Foxkväll socialdans 6h nonstop.
 
Biljettköp:
Pris 220kr. Betalning sker endast som förköp genom att swisha till nr 123-1544410 eller på plats via Swish. Ange för- och efternamn i swishen för de personer biljetten avser. Förköp er biljett för att vara säker på att få en plats, begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning görs. Avprickning på förköp görs på plats via deltagarlista eller uppvisande av Swish-betalning. Köp av biljett innebär accepterande av våra allmänna villkor på https://www.feetforpassion.com/kopvillkor/.
 
Plats:
Skarpåsenvägen 13, Ljungsbro (Ljungsbro Folkets park).
 
Parkering:
Finns gratis i anslutningen till parken.
 
Boende för långväga gäster:
Ljungsbro Vandrarhem ligger precis bredvid parken.
Alla våra evenemang är drog- och alkoholfria.
 
Arrangör:
Feet for passion ® – Danskvällar och danskurser inom modern fox. Kontakta för bokning. Verksamma i hela Sverige.
Feet for passion ® är ett registrerat varumärke. De som står bakom heter Alexander Pettersson och Linda Sjökvist och bor utanför Linköping. Företaget innehar STIM & SAMI musiklicens, F-skattebevis och är moms- och arbetsgivarregistrerat. Utbildade inom hjärt- och lungräddning och första hjälpen.
 
Fotografering och videoupptagning under eventet, för offentlig publikation, kan förekomma. Genom att komma på eventet godkänner du medverkan.
 
Rök och pyroteknik kan förekomma på våra event.