En foxkväll på Valö

Vi lämnar stan och tar med våra sladdar, högtalare och musik ut på natursköna Valö. Den upplysta spången leder dig fram till en pittoresk ö mitt i sjön Björken. Sjön ligger blank i sommarkvällen och musiken ekar i skogens dunkel. Dyk in i en kväll maxad med Modern Fox och noga utvald musik. Satsningen är stor på ett årligen återkommande modernt foxevent.

 

En foxkväll på Valö

 

Lördag den 10:e augusti 2024.

 

BILJETTSLÄPP ÖPPNAR 1/7 2024.

 

BILJETTSLÄPP ÖPPNAR 1/7 2024.

Nu arrangerar Feet for passion® ännu en uppskattad foxkväll för dig! Den här gången lämnar vi stan och tar vi med våra sladdar, högtalare och musik ut på natursköna Valö.
Den upplysta spången leder dig fram till en pittoresk ö mitt i sjön Björken. Sjön ligger blank i sommarkvällen och musiken ekar i skogens dunkel. Dyk in i en kväll maxad med Modern Fox, där du kan dansa oavbrutet i fem timmar. Njut av högklassigt ljud och tillgängligt fika. Välkomna till en minnesvärd danskväll!

Musiken är vår passion och speglar kvällens djupa essens. Vi har noggrant valt ut musik som både inspirerar till de steg och figurer vi lär ut i våra danskurser och som skapar rätt stämning. Vi bjuder på en mix av trendig musik och tidlösa favoriter, utan dansbandsmusik, för en upplevelse som väcker känslor och lust att dansa. Förgyll din kväll med oss och musik som rör sig lika graciöst som du.
Tips! Varför inte ta en heldag med sol, bad och picnic på Valö innan dansen.

Program:
Kl 18:00 Entrén öppnas för gästerna med fikaservering.
Kl 19:00-00:00 Foxkväll socialdans 5h nonstop.

Biljettköp:
Pris 240kr. Betalning sker endast som förköp genom att swisha till nr SOM ANGES VID BILJETTSLÄPP HÄR 1/7 eller på plats via Swish. Ange för- och efternamn samt eventnamn i swishen för de personer biljetten avser. Förköp er biljett för att vara säker på att få en plats. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning görs. Avprickning på förköp görs på plats via deltagarlista eller uppvisande av Swish-betalning. Köp av biljett innebär accepterande av våra allmänna villkor på https://www.feetforpassion.com/kopvillkor/.

Plats:
Drabovägen, 590 46 Rimforsa (Valö festplats vid Björkfors).

Faciliteter:
Toaletter finns på plats.

Parkering:
Finns gratis i anslutning till Valö.

Boende för långväga gäster:
Björkfors Kajak och Hostel ligger någon kilometers gångavstånd från Valö. Husbil går bra att ställa på parkeringen.

Arrangör:
Feet for passion ® – Danskvällar och danskurser inom modern fox. Kontakta för bokning. Verksamma i hela Sverige.
Feet for passion ® är ett registrerat varumärke. De som står bakom heter Alexander Pettersson och Linda Sjökvist och bor utanför Linköping. Företaget innehar STIM & SAMI musiklicens, F-skattebevis och är moms- och arbetsgivarregistrerat. Utbildade inom hjärt- och lungräddning och första hjälpen.

Fotografering och videoupptagning under eventet, för offentlig publikation, kan förekomma. Genom att komma på eventet godkänner du medverkan.

Rök och pyroteknik kan förekomma på våra event.

Alla våra evenemang är drog- och alkoholfria.

(Eventbilden är animerad)

Boka upp dig även 10/9 samt 14/12 för En foxkväll i stan.

 

Mer info kommer här senare…