The Mine Dance

– En världsunik dansupplevelse

Beskrivning

The Mine Dance – Under ground Fox Edition

Lördag 2022-05-07 

Storpremiär av Feet for passions världsunika danskväll The Mine Dance – Underground Fox Edition. En helt exklusiv dansupplevelse där du får chansen att dansa 80m ner under marknivå i den gamla övergivna gruvan.

Ett otroligt arbete ligger bakom att skapa Sveriges djupaste och mest fascinerande scen- och dansgolv. Tre dansgolv i olika etage inne i det stora bergrummet med 20m till tak, bland upplysta underjordiska kristallklara sjöar. En äventyrlig och minnesvärd upplevelse för hela själen. Ljud- och ljuseffekter som aldrig förut skådats i någon gruva i resten av världen. En foxkväll med fem timmars musik, guidning ner i berget och Swedish gruvfika som allt ingår i biljetten.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Med en ljudutrustning på hela 36 000W harmoniserar bergrummets stenväggar till en magisk akustik och utlovar en speciell kväll med dans till inspelad musik med ett stort antal olika artister och genrer. Handplockad musik som inbjuder till den dans och figurer som exempelvis Feet for passion lär ut på sina danskurser i Modern Fox. Swedish gruvfika serveras i två uppvärmda mysigt inredda bergrum där du kan mingla och umgås. Dricksvatten och toaletter finns. Arrangeras i samarbete med Äventyrsgruvan.

Program:

Kl 18:00 Samling utomhus för gästerna, vid parkeringen. Registrering, genomgång och nedgång med guide påbörjas i grupper.

Kl 19:00 Dansen börjar – 5h musik.

Kl 20:30-22:00 Swedish gruvfika serveras.

Kl 24:00 Dansen avslutas. Uppgång påbörjas i grupp men kan även ske enskilt.

Att tänka på:

* Nedstigningen till gruvans danssal sker endast med guide via en mycket lång trappa. Trappan är moderniserad, bred och upplyst. Normal kroppsfysik behövs.

* Viktigt att ansluta sig till samlingen kl 18:00 för att inte missa nedstigningen. För sent anlända riskerar att inte komma ner till dansen.

* Nere i gruvan är det ca 4 grader året runt. Anpassa därför kläder därefter.

* Dansgolven är av träplank med visst mellanrum.

* Uppstigning kan ske fritt när som helst utan guide men helst i grupper efter dansen.

* Gruvan är autentisk med kilometerlånga gångar och gäster måste följa instruktioner från guider och arrangören.

* Ingen mobiltäckning nere i gruvan – njut och umgås med hel närvaro.

* Drog- och alkoholfritt. Påverkade släpps inte ner i gruvan.

* Det är tillåtet att ta med sig egen dryck och förtäring.

Biljettpriser:

The Mine Dance – Underground Fox Edition – 595kr

Anmälan:

Anmälan är bindande. Biljetter återbetalas ej. Biljetter är personliga och får ej säljas vidare. Genom att genomföra anmälan godkänner du de Allmänna villkoren som gäller för anmälan till evenemang samt GDPR. Anmälan leder till besked om eventuell antagning efter handläggning.

Plats:

Äventyrsgruvan, Tuna-Hästberg. Kronogruvvägen 50, 781 99 Idkerberget, Sverige.

Tid:

Lördag 2022-05-07, samling kl 18:00.

Parkering:

Finns alldeles i närheten till uppsamlingsplatsen. Kostnad för bilparkering kan tillkomma.

Gruvans historia:

Läs mer på https://aventyrsgruvan.se/historia/

Arrangör:

Feet for passion ® – Danskvällar och danskurser inom modern fox. Kontakta för bokning. Verksamma i hela Sverige.

Feet for passion ® är ett registrerat varumärke. De som står bakom heter Alexander Pettersson och Linda Sjökvist och bor utanför Linköping. Företaget innehar STIM & SAMI musiklicens, F-skattebevis och är moms- och arbetsgivarregistrerat. Utbildade inom hjärt- och lungräddning och första hjälpen. Innehav av hjärtstartare. Mer info på www.feetforpassion.com

Fotografering och videoupptagning under eventet för marknadsföring och offentlig publikation kan förekomma. Genom att komma på eventet godkänner du medverkan.

Ljud-, ljus-, och rökeffekter samt pyroteknik kan förekomma.

Äventyrsgruvan:

Fler äventyrliga gruvaktiviteter erbjuds, exempelvis klättring och gruvdykning. Se mer på www.aventryrsgruvan.se

Fyll i din anmälan till dansevenemanget

– En anmälan för varje dansare.
Anmälningsformulär The Mine Dance

Intensivdagar

Under de mycket uppskattade intensivdagarna lär ni er foxa och ha en riktigt kul dag. Innehållet är brett och intensivt och lärs vanligtvis ut under en eller två helgdagar. Intensivdagarna hålls i olika nivåer. Dessa dagar kan även arrangeras på din lokala dansklubb.  

Flergångskurser

Detta är regelbundna foxkurser där deltagarna träffas regelbundet. Kurserna anordnas i olika nivåer, allt från nybörjare till mer avancerad. Feet for passion har varit instruktörer på flera olika dansklubbar samt arrangerar i egen regi.

Privatlektioner

Nu har ni chansen att få all uppmärksamhet utan att behöva dela den med andra kursdeltagare. Under privatlektioner får ni danslärarnas hela uppmärksamhet vilket i regel ger en snabbare utvecklingskurva. 

”Ni har tydlighet, kunskap, levererande inspiration på ett ödmjukt men respektingivande sätt. Fokus på rätt nycklar för att få det att fungera. Enkel röd tråd att följa.”

/Kursdeltagare, Gustafsson

”Tack för ännu en fantastisk dag. Ni är grymma!” 😍

/Kursdeltagare, Ekerving

”Tack för en mycket trevlig och bra kurs.” 💃🕺🌸

/Kursdeltagare, Eklund